BEL ONS 056 50 24 14

Vragen? Contacteer ons nu!

Beveiliging

8003566.png
8312921.png
2585252.jpg

ALARMSYSTEMEN
Iedere woning, bedrijf of winkel is uniek en zo willen wij u ook behandelen. Daarom komt Deprez Elektro bij u langs op afspraak om zo een aangepast systeem voor u te bepalen. Aangepast, dit betekent aan uw specifieke noden, eisen en budget.


Via de alarmcentrale worden de zones die u wenst te beveiligen binnen uw gebouw/domein bepaald. De centrale biedt tal van mogelijkheden en Deprez Elektro stelt deze in volgens uw wensen. Zo kan deze gekoppeld worden aan uw brandbeveiliging, domoticasysteem en camerabewakingssysteem


De centrale kan verder ook gebruikt worden om uw comfort te vergroten. U kan van op afstand:

  • bellen naar de centrale om het alarm in werking te stellen.
  • ​de centrale de opdracht geven het licht buiten aan te steken voor uw aankomst.
  • verwittigd worden in geval van “nood”.
  • ….

Naast de alarmcentrale bestaat het systeem ook uit verschillende detectoren, één of meerdere klavieren, een buiten- en eventueel ook een binnensirene. Via het klavier en uw gebruikerscode stelt u het alarm in of buiten werking. Dit kan ook via badges. Door middel van sirenes of lichtsturing  worden de eventuele personen - die zich onrechtmatig toegang verschaffen - afgeschrikt. Dit alles kan nu ook draadloos (met 5 jaar garantie en 5 jaar autonomie van de batterijen van Daitem).

BRANDBEVEILIGING
Deprez Elektro biedt u verschillende brandbeveiligingsystemen aan, gekoppeld aan uw inbraakalarm of autonoom.


Op gebied van detectoren zijn er zowel  optische als thermische of de combinatie van de twee systemen verkrijgbaar. Wij leveren ook IR beams voor grote afstanden zoals in loodsen. Wij bespreken graag met u welke detectoren, welk systeem het best van toepassing is bij u.

58273.png
7999378.png
5139977.png
8477666.png

CAMERABEWAKING
Deprez Elektro kan voor u een camerabewakingsysteem uitwerken die is aangepast aan uw noden en wensen. 

 

Wij bieden u zowel analoge, IP-systemen en ook HD-systemen. Alle mogelijke camera's kunnen wij u aanbieden zowel voor binnen als buiten al dan niet vandaalbestendig, dag – nachtcamera's met of zonder IR leds, speeddomes met of zonder tracking enz.


Al onze aangeboden recorders zijn van professionele kwaliteit. De beelden kunnen zowel ter plaatse als op afstand bekeken worden via smartphone, iPhone, tablet of PC.


Wij komen graag vrijblijvend op afspraak bij u langs voor de uitwerking van uw systeem.

TOEGANGSCONTROLE
Deprez Elektro heeft voor de leverancier ACT gekozen  om uw wensen ivm toegangscontrole te kunnen vervullen.

 

Wij bieden u kleine autonome standalone, uitgebreide tot zeer uitgebreide systemen aan (tot 30.000 gebruikers, 256 tijdzones, 1000 gebruikersgroepen enz.). Ook de mogelijkheid om uw systeem van op afstand te beheren is mogelijk.


In de keuze  van uw toegangs- en aanwezigheidscontrole laat u zich best professioneel begeleiden zodat u een systeem bekomt die aangepast is aan uw noden met de juiste uitbreidingsmogelijkheden.